Nye ordlister 2022

3 nye ordlister til dig ūüôā

Sketch Engine, som er den store korpus-computer, der indsamler informationer om europæiske sprogs hyppigste ord, har lavet en ny tysk ordliste: German Web 2018.

Læs mere om Sketch Engine her.

Pga. den nye ordliste har jeg opdateret, finjusteret og rettet mine ordlister til.

Du kan derfor nu – VIA FORMULAR NEDEST P√Ö SIDEN – k√łbe:
  • en opdateret liste af top 100 (100 kroner ekskl. moms)
  • En helt NY top 250 med de hyppigste 250 ord (150 kroner ekskl. moms)
  • De hyppigste verber fra top 500, i alt 101 verber (100 kroner ekskl. moms)

K√łb alle tre lister for 250 kroner ekskl. moms.

Priserne p√• ordlister er lidt h√łjere end tidligere. Det skyldes ikke det store arbejde, jeg bruger p√• det (det g√łr jeg faktisk gerne 😊), men derimod store udgifter til mine derdiedas-ordforr√•dstests

 

Adgangen til derdiedas ordforr√•dstests er nemlig fortsat GRATIS ‚Äď for dig.

 

Fra 2018 ‚Äď 2020 var testudviklingen en del af projektet Talent for tysk og indgik i et samlet budget, betalt af b√•de derdiedas.dk og af UVM, men fra og med januar 2021 har jeg selv skullet betale bl.a. Fyrebox = den hjemmeside, der generer tests og svar. Det koster mig flere tusinde kroner om √•ret.

 

 

Jeg kunne v√¶lge at inds√¶tte brugerbetaling p√• mine tests, men jeg ved selv, hvor besv√¶rligt det ville v√¶re, f√łrst at k√łbe adgang til eleverne og dern√¶st styre, at samtlige 30 elever logger ind rigtigt. Dern√¶st vil det stoppe mange elever i at tage testene derhjemme.

Derfor h√•ber jeg meget, at DU, der bruger derdiedas-ordforr√•dstest, ogs√• vil k√łbe en ordliste eller to.

Det vil bidrage til, at jeg fortsat har råd til at opretholde eksisterende og udvikle nye ordforrådstest.

TAK.

p.s. N√•r du udfylder nedenst√•ende skema og afslutter med SUBMIT, modtager jeg en mail og sender ordlisterne til dig. Der dukker ingen informationer op her p√• hjemmesiden ūüôā

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.