SPORT: Ordforråd, chunks og opgaver

Arbejder du og din klasse med emnet SPORT?

Så kan du købe lidt ordforrådshjælp her.

Jeg har via programmet Sketch Engine fundet de hyppigste tyske ord, som bruges i sportstekster, og har dernæst sat dem i spil i forskellige ordforrådsøvelser.

Indhold:

På de første 5 sider er der lagt op til at arbejde med basisord og chunks til emnet SPORT.

  1. De transparente ord
  2. Inddel ordene i ordklasser
  3. Kennst du diese Wörter?
  4. At arbejde med chunks.

Dernæst finder du en kommunikativ task:

5. Fra billede til film

Opgaverne kan fint fordeles ud over det samlede SPORT-forløb eller bruges som en intro eller outro, alt efter elevernes kendskab til emne-ordforrådet.

Læs, løb og skriv  & Ordforrådstest

Afslutningsvis kan de dygtigste klasser lave aktiviteten Læs, løb og skriv og evt. ordforrådstesten, som du finder samme sted.

Køb opgaverne her.

Du får det samlede opgavesæt (i alt 8 sider) for 150 kroner inkl. moms. Så kan du selv rette i det og tilpasse det til dine elever. Husk at melde kopierne til copy-dan, hvis du skal indberette 🙂

NB! Jeg sælger ordforrådslister samt opgaver for at finansiere derdiedas-ordforrådstestene. Efter at Talent for tysk”projektet er afsluttet, hænger den pænt store udgift for afvikling og vedligeholdelse af testene på mig, så tænk på det, hvis du er glad for at bruge mine tests 🙂

Dit køb er helt privat og vil ikke fremgå af denne hjemmeside. Når du udfylder blanketten, ryger der en e-mail afsted til mig, og så sender jeg opgaverne til dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.