Privatlivspolitik

Personlige data

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med bestilling af ordlister eller ved anvendelse af kontaktformular.

Hvem deler jeg dine data med ?

Dine data på derdiedas.dk deles ikke med nogen. 

Vær dog opmærksom på, at quizværktøjet Fyrebox, der kører diverse ordforrådstests, indsamler brugerdata, herunder e-mail-adresse, hvis du ønsker at modtage resultaterne på dine tests. Disse data forbliver internt på Fyrebox og videredeles ikke med nogen. 

Hvor længe gemmer jeg dine data?

Hvis du skriver en kommentar eller udfylder en feedbackformular, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Data på Fyrebox forsvinder efter 12 måneder. 

Hvilke rettigheder har du over dine data?

Hvis du har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.